Салат з селерою і яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Салат з селерою і яблуком багатий вітамінами і корисними речовинами. Рекомендується він як для чоловічого, так і для жіночого здоров'я. Легкий, простий і неймовірно смачний!
Багатьом не подобається специфічний запах і смак селери, незважаючи на велику користь для нашого організму. Але таке поєднання селери, яблука і пікантною заправки повинно вам сподобається. Дивіться, як приготувати салат з селерою і яблуком.
- Селера - 150 грам (корінь)
- Яблуко - 150 грам (кисло-солодке)
- Горіхи волоські - 40 грам (очищені)
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Чайна ложка (або цукор)
- Сир - 60 грам
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Цибуля зелена - 5-4 штук
Приготуйте заправку: жменю очищених горіхів подрібніть в блендері, додайте до них гірчицю, олія, лимонний сік, мідь (або цукор). А тепер ще трохи подрібніть.
Селера очистіть і натріть на крупній тертці.
Натріть сир на дрібній тертці.
Натріть яблуко на крупній тертці. При бажанні полийте яблуко лимонним соком, щоб воно не потемніло. Я цього не роблю.
Тепер приступимо до складання нашого салату. 1-й шар: селера змастіть заправкою.
2-й шар: яблуко.
3-й шар: сир. Зверху викладаємо трохи порізаної зеленої цибулі.
3-й шар: сир. Зверху викладаємо трохи порізаної зеленої цибулі.
Дайте салату настоятися 10-15 хвилин. Смачного!