Рецепт Свинина, запечена під соусом фото

Свинина, запечена під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

На обід, вечерю або святковий стіл хочу запропонувати вам дуже цікавий, простий і класний варіант, як приготувати свинину, запечену під соусом з ароматними спеціями. Звучить апетитно?

Опис приготування:

Серед безлічі різних рецептів соусів до м'яса для запікання в цьому випадку я пропоную дуже простий варіант на основі майонезу, часнику і спецій. Дивовижно, наскільки гармонійно він поєднується зі свининою, роблячи її приголомшливо соковитою і ароматною. Подавати до столу страву можна з гарніром, овочами, а можна використовувати в якості начинки для сендвіча, наприклад.

  • Свинина - 1.5 кілограма (відбивна)
  • Часник - 4-8 зубчиків
  • Лавровий лист - 2-4 штук
  • Майонез - 200 грам
  • Паприка - 1.5 чайних ложки
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Перець і сіль - За смаком
свинина, запечена під соусом - фото крок 1
1. М'ясо вимийте, обсушити паперовим рушником і викладіть на лист фольги, попередньо змастивши його рослинним маслом.
свинина, запечена під соусом - фото крок 2
2. У глибоку миску викладіть майонез (можна при бажанні використовувати і сметану з гірчицею, наприклад).
свинина, запечена під соусом - фото крок 3
3. Додайте сіль, перець, паприка, коріандр і при бажанні інші спеції, які вам до душі.
свинина, запечена під соусом - фото крок 4
4. Перемішайте все до однорідності.
свинина, запечена під соусом - фото крок 5
5. Очистіть і пропустіть через прес часник.
свинина, запечена під соусом - фото крок 6
6. Знову перемішайте. Усе, соус готовий.
свинина, запечена під соусом - фото крок 7
7. Ложкою викладіть його на свинину, розподіліть рівномірно.
свинина, запечена під соусом - фото крок 8
8. Зверху викладіть кілька лаврових листочків для більш інтенсивного аромату.
свинина, запечена під соусом - фото крок 9
9. Щільно закрийте конверт, щоб в процесі не витікав сік. Надішліть м'ясо в холодильник на пару годин, щоб воно просочилося соусом.
свинина, запечена під соусом - фото крок 10
10. При температурі в 180 градусів млоїте свинину в духовці близько 3 годин.

Схожі рецепти