Супертонкі млинці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Якщо хочете приготувати супертонкі млинці, пропоную зробити це саме зараз. Такі млинці стануть прекрасним сніданком для всіх членів сім'ї.
Опис приготування:
Щоб млинці вийшли тонкими, важливо вгадати з консистенцією тесту, воно неодмінно має бути злегка рідким. Для еластичності додамо в тісто куряче яйце і трохи масла. Такі млинці можна використовувати для подачі з будь-якими начинками - сир, паштети, курка, гриби і т.Д. Подавати млинці до столу смачно зі сметаною і склянкою молока.
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 4-5 Ст. Ложок
- Яйця курячі - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
У глибоку миску вбийте куряче яйце, додайте сіль і цукор.
Додайте до яйця порцію молока.
Додайте пшеничну муку. Відразу всипте половину борошна, після, в процесі збивання, додайте залишок.
Приготуйте тісто за допомогою міксера. Додайте пару ложок рослинного масла, перемішайте.
Сковороду прогрійте, після змастіть маслом і влийте ополоник тесту. Смажте млинці з кожного боку по 30-40 секунд. Готові млинці подавайте до столу.
Смачного!