Суп з яловичим фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 18 хв.
Пропоную вам приготувати такий простий суп з яловичим фаршем в домашніх умовах. Виходить легкий, але поживний і корисний супчик, який будемо робити в мультиварці, так що праця мінімальний!
Опис приготування:
Хочу поділитися з вами чудовим рецептом супу з яловичим фаршем. Виходить дуже смачне першу страву, яке, в іншому, зайвих кілограмів вам точно не додасть! адже виходить, що і фарш сам по собі легше засвоюється, ніж м'ясо, та й усіляких шкідливих начебто достатку масла і жиру ми сюди не додаємо! Так що розповідаю, як зробити суп з яловичим фаршем. Спробуйте!
- Фарш - 300 грам
- Горох сушений - 1 Склянка
- Картопля - 6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вода - 3 L
- Спеції - 1 За смаком
1. Вливаємо в мультиварку приблизно 1 ст.Л. Рослинної олії, викладаємо фарш, і підрум'янюємо його в режимі"Жарка" . Якщо любите смажену цибулю, - закиньте і його на цьому етапі.
2. Далі додамо картоплю, попередньо замочений горох, і вода. В режимі"Гасіння" тримаємо 1 годину 30 хвилин.
3. Тепер додамо подрібнені цибулю з морквою, спеції за смаком. Продовжуємо гасити ще 10-15 хвилин.
4. Готово! Смачного!