Рецепт Суп з яловичим фаршем фото

Суп з яловичим фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Фарш
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 18 хв.

Пропоную вам приготувати такий простий суп з яловичим фаршем в домашніх умовах. Виходить легкий, але поживний і корисний супчик, який будемо робити в мультиварці, так що праця мінімальний!

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами чудовим рецептом супу з яловичим фаршем. Виходить дуже смачне першу страву, яке, в іншому, зайвих кілограмів вам точно не додасть! адже виходить, що і фарш сам по собі легше засвоюється, ніж м'ясо, та й усіляких шкідливих начебто достатку масла і жиру ми сюди не додаємо! Так що розповідаю, як зробити суп з яловичим фаршем. Спробуйте!

  • Фарш - 300 грам
  • Горох сушений - 1 Склянка
  • Картопля - 6 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вода - 3 L
  • Спеції - 1 За смаком
суп з яловичим фаршем - фото крок 1
1. Вливаємо в мультиварку приблизно 1 ст.Л. Рослинної олії, викладаємо фарш, і підрум'янюємо його в режимі"Жарка" . Якщо любите смажену цибулю, - закиньте і його на цьому етапі.
суп з яловичим фаршем - фото крок 2
2. Далі додамо картоплю, попередньо замочений горох, і вода. В режимі"Гасіння" тримаємо 1 годину 30 хвилин.
суп з яловичим фаршем - фото крок 3
3. Тепер додамо подрібнені цибулю з морквою, спеції за смаком. Продовжуємо гасити ще 10-15 хвилин.
суп з яловичим фаршем - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти