Суп з овочів і грибів
(покроковий рецепт з фото)
Хочете зварити швидкий, корисний і простий суп для всієї родини в пост? Тоді цей рецепт для вас. Він підійде і вегетаріанцям, а також для харчування дітей від 3-х років. При цьому є ситним. Пробуйте!
В інструкції немає нічого складного, так що впорається навіть новачок. Інгредієнти можна замінювати, щось прибирати, щось додавати. Все по вашим смаковим уподобанням. Ну, а поки запишіть собі, як приготувати суп з овочів і грибів. У складі є селера, капуста, морквина - все доступно і недорого.
- Морква - 2 штуки
- Стебло селери - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Білокачанна капуста - 500 грам
- Печериці - 200-300 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Помідор - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Орегано - За смаком
- Овочевий бульйон - 2 L
- Кукурудза консервована - 50 грам
1. Підготуйте інгредієнти. Тонко наріжте капусту. Лук наріжте півкільцями або четвертинками. Морква нарубати кружками. Гриби і селеру тонко наріжте.
2. Розігрійте в каструлі масло. Додайте в нього морква. Обсмажте її 2 хвилини. Потім додайте селеру. Готуйте 1 хвилину.
3. Далі влийте 2/3 склянки овочевого бульйону.
4. Потім додайте капусту, цибуля та гриби. Готуйте все разом 1 хвилину.
5. Слідом відправте нарізані помідори і подрібнений часник. Влийте решту бульйону. Варіть овочі до м'якості. Всипте сіль і орегано.
6. Для 3 хвилини до готовності додайте кукурудзу. Суп готовий! Смачного!