Рецепт Суп з лисичками в мультиварці фото

Суп з лисичками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби, Лісіцкі
Пісні страви
На обід
Супи

Готувати в мультиварці - просто і швидко. А якщо ви купили (а ще краще - самі зібрали в лісі) lisiček, то за допомогою цього пристрою можна зварити смачний грибний суп. Лисичок раджу не шкодувати!

Цей суп сподобається і дорослим, і дітям. Особливо приємно діставати з нього маленькі цілі лисички. Подавайте з білим хлібом або грінками.

Як приготувати суп з лисичками в мультиварці?

1. Спочатку підготуйте лисички. Якщо використовуєте свіжі гриби, очистіть їх і гарненько промийте від піску. Поріжте і ошпарити протягом 10 хвилин.

2. Очистіть цибулю і моркву. Цибулину наріжте невеликими кубиками, моркву натріть на крупній тертці.

3. На дно мультікастрюлю покладіть вершкового масла, потім нарізану цибулю і натерту моркву. Поставте режим "випічка" з 20 хвилин.

4. Поки цибуля з морквою випікаються, очистіть картопля і наріжте його невеликими кубиками. Додавайте в мультікастрюлю як тільки почуєте сигнал.

5. Відразу за картоплею в мультікасрюлю йдуть лисички і вершки.

6. Долийте води "на око" (стільки, скільки ви бажаєте супу і необхідної вам густоти), наставте мультиварку на режим "гасіння" в годину.

7. Через час солі, поперчіть суп і знову ввімкніть режим "випічка" з 5 хвилин.

Перед подачею на стіл суп з лисичками в мультиварці посипте рубаною петрушкою.

Смачного!

  • Лісіцкі - 300-350 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вершки - 200 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Петрушка - - За смаком
Цей суп сподобається і дорослим, і дітям. Особливо приємно діставати з нього маленькі цілі лисички. Подавайте з білим хлібом або грінками.

Як приготувати суп з лисичками в мультиварці?

1. Спочатку підготуйте лисички. Якщо використовуєте свіжі гриби, очистіть їх і гарненько промийте від піску. Поріжте і ошпарити протягом 10 хвилин.

2. Очистіть цибулю і моркву. Цибулину наріжте невеликими кубиками, моркву натріть на крупній тертці.

3. На дно мультікастрюлю покладіть вершкового масла, потім нарізану цибулю і натерту моркву. Поставте режим "випічка" з 20 хвилин.

4. Поки цибуля з морквою випікаються, очистіть картопля і наріжте його невеликими кубиками. Додавайте в мультікастрюлю як тільки почуєте сигнал.

5. Відразу за картоплею в мультікасрюлю йдуть лисички і вершки.

6. Долийте води "на око" (стільки, скільки ви бажаєте супу і необхідної вам густоти), наставте мультиварку на режим "гасіння" в годину.

7. Через час солі, поперчіть суп і знову ввімкніть режим "випічка" з 5 хвилин.

Перед подачею на стіл суп з лисичками в мультиварці посипте рубаною петрушкою.

Смачного!

Схожі рецепти