Суп з лисичками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Готувати в мультиварці - просто і швидко. А якщо ви купили (а ще краще - самі зібрали в лісі) lisiček, то за допомогою цього пристрою можна зварити смачний грибний суп. Лисичок раджу не шкодувати!
Цей суп сподобається і дорослим, і дітям. Особливо приємно діставати з нього маленькі цілі лисички. Подавайте з білим хлібом або грінками.
Як приготувати суп з лисичками в мультиварці?
1. Спочатку підготуйте лисички. Якщо використовуєте свіжі гриби, очистіть їх і гарненько промийте від піску. Поріжте і ошпарити протягом 10 хвилин.
2. Очистіть цибулю і моркву. Цибулину наріжте невеликими кубиками, моркву натріть на крупній тертці.
3. На дно мультікастрюлю покладіть вершкового масла, потім нарізану цибулю і натерту моркву. Поставте режим "випічка" з 20 хвилин.
4. Поки цибуля з морквою випікаються, очистіть картопля і наріжте його невеликими кубиками. Додавайте в мультікастрюлю як тільки почуєте сигнал.
5. Відразу за картоплею в мультікасрюлю йдуть лисички і вершки.
6. Долийте води "на око" (стільки, скільки ви бажаєте супу і необхідної вам густоти), наставте мультиварку на режим "гасіння" в годину.
7. Через час солі, поперчіть суп і знову ввімкніть режим "випічка" з 5 хвилин.
Перед подачею на стіл суп з лисичками в мультиварці посипте рубаною петрушкою.
Смачного!
- Лісіцкі - 300-350 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершки - 200 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Петрушка - - За смаком
Як приготувати суп з лисичками в мультиварці?
1. Спочатку підготуйте лисички. Якщо використовуєте свіжі гриби, очистіть їх і гарненько промийте від піску. Поріжте і ошпарити протягом 10 хвилин.
2. Очистіть цибулю і моркву. Цибулину наріжте невеликими кубиками, моркву натріть на крупній тертці.
3. На дно мультікастрюлю покладіть вершкового масла, потім нарізану цибулю і натерту моркву. Поставте режим "випічка" з 20 хвилин.
4. Поки цибуля з морквою випікаються, очистіть картопля і наріжте його невеликими кубиками. Додавайте в мультікастрюлю як тільки почуєте сигнал.
5. Відразу за картоплею в мультікасрюлю йдуть лисички і вершки.
6. Долийте води "на око" (стільки, скільки ви бажаєте супу і необхідної вам густоти), наставте мультиварку на режим "гасіння" в годину.
7. Через час солі, поперчіть суп і знову ввімкніть режим "випічка" з 5 хвилин.
Перед подачею на стіл суп з лисичками в мультиварці посипте рубаною петрушкою.
Смачного!