Суп з консервованої кукурудзи
(покроковий рецепт з фото)
Консервовану кукурудзу можна додавати не тільки в салати, з неї можна приготувати смачний і яскравий, легкий овочевий суп. Рецепт приготування досить простий, та й часу на готування піде мало.
Часто буває так, що після приготування салату залишається консервована кукурудза. Давайте приготуємо з неї суп, який вийде яскравим, легким і смачним. Тим більше, що рецепт приготування супу з консервованої кукурудзи дуже простий. Таке блюдо сподобається і дітям, і дорослим.
- Консервована кукурудза - 100-150 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Корінь селери - 1 скибочку
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Зелень свіжа - 30 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Вода - 2 L (або бульйон)
Чистка kartoshku, помиємо її і наріжемо невеликими кубиками, додамо в каструлю з киплячою водою або бульйоном.
Очистимо цибулю і корінь селери, наріжемо лук маленькими кубиками. Селера дрібно поріжемо або натерти на тертці.
Очищену моркву наріжемо соломкою або маленькими кубиками.
Болгарський перець очистимо від насіння і наріжемо соломкою.
Розігріваємо сковороду з маслом, в першу чергу обсмажуємо цибулю і корінь селери, потім додамо моркву і перець. Трохи посолити і обсмажуємо хвилин 7-8 на невеликому вогні.
Кукурудзу можна додати до картоплі з рідиною.
Слідом за кукурудзою відправляємо в каструлю обсмажені овочі. Після закипання додамо сіль і перець.
Дрібно нарізаємо вимиту зелень.
І додаємо її в суп. Пробуємо суп, додаємо до смаку спеції, варимо ще хвилини 3-4.
Вимикаємо плиту і даємо супу настоятися хвилин 10-15. Потім приступаємо до дегустації.