Суп з кабачків з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Напевно смачніше і простіше рецепта не буває. Прикладіть мінімум зусиль і вийде приголомшливий результат. Суп неймовірно легкий і смачний, ситний. Я варю кабачкові супи на м'ясних бульйонах. Дивіться!
Опис приготування:
Вибираючи плавлений сир зверніть увагу на етикетку і склад. Дуже часто можна зустріти продукт сирний, а не сир. Я вибрала ніжний вершковий сир з додаванням спецій. Хай щастить!
- Кабачок - 2 штуки
- Сир плавлений - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- М'ясний бульйон - 400 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
Для супу підійде будь-який м'ясний або овочевий бульйон. Я приготувала його заздалегідь, осушено. Кабачки вимийте, якщо шкірка жорстка, зніміть її. Очистіть овочі.
Поріжте не крупніше цибулю і обсмажте його на маслі до напівготовності.
Кабачки порізати кубиками крупно і додайте до цибулі, туди ж зубчик часнику додайте. Обсмажте пару хвилин всі разом.
У гарячий бульйон покладіть обсмажені овочі, додайте порізаний кубиками сир плавлений, посоліть і поперчіть за смаком.
Проваріть суп з моменту закипання 20 хвилин. Зніміть з вогню і за допомогою погружного блендера пюріруйте суп.
Суп з кабачків з сиром готовий! Пригощайтеся!