Суп квасолевий з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Квасолевий суп з куркою - смачне, корисне і легко усвояемое блюдо. Ви можете частенько радувати себе цим дивовижним супчиком, не турбуючись за фігуру. Розповідаю, як його приготувати.
Супи з курки унікальні, багато з них легкі для шлунка і в той же час ситні і поживні. Квасолевий суп з куркою в домашніх умовах - корисне, а також насичене білками блюдо. Добре підходить як дорослим, так і дітлахам, як я вже згадував раніше, все через його легкості. Втім, переконайтеся в цьому самі - класичний рецепт квасоляного супу з куркою вашій увазі.
- Куряче філе - 400 грам
- Стебло селери - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Квасоля - 250 грам (зелена)
- Квасоля - 400 грам (біла, Консервування)
- Курячий бульйон - 2 L
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Куряче філе нарізаємо великими кубиками і обсмажуємо в каструлі, попередньо змащеній олією. Коли все буде готово перекладіть курку в тарілку.
Селера з цибулею та морквою, нарізаємо на маленькі кубики і обсмажуємо в тій же каструлі, де тільки що готували курку.
Тепер давайте додамо стручкову квасолю. Смажити все це, приблизно 2 хвилини.
Зараз, додамо ще томатної пасти і смажимо близько 3-ох хвилин або можна просто додати нарізані помідори ( попередньо зніміть шкірку )
Так, все вже майже готове, тепер давайте додамо гарячий курячий бульйон і дамо закипіти. Після виконаних процедур, додаємо в суп готову курку і білу квасолю. Не забуваємо поперчити, посолити і варимо на середньому вогнику хвилин 10.
Так тепер вимикаємо плиту, додаємо трохи зелені в суп і закриваємо кришкою. Даємо настоятися ще 10 хвилин. Тепер суп готовий! Смачного!