Суничне варення
(покроковий рецепт з фото)
Суничні галявини, літо, сонце, тепло, ароматне повітря полів і лісів - все це нагадує ароматне суничне варення! Воно неймовірно ароматне і смачне, як з казки! Спробуйте і ви!
Поради, як приготувати суничне варення, в рецепті з покроковими фото. Рецепт дуже простий, так що варення однозначно вийде смачним у кожного. Хай щастить!
- Суниця - 1 кілограм
- Цукор - 800 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Ягоду переберіть, очистіть від сміття і помийте. Перекладіть в каструлю і засипте цукром. Залиште на деякий час, щоб ягода пустила сік.
Коли ягода пустить сік, можна починати варити варення. Варити треба по 5 хвилин 3 рази. П'ять хвилин кипить на слабкому вогні, не менше 2 годин настоюється. Такий спосіб варіння забезпечить свіжість ягід, красивий колір і відмінний смак.
Наше суничне варення готове! Розлийте в стерилізовані банки і поставте на зберігання. Або коли охолоне, відразу ж подавайте до чаю.
Смачного!