Суничне варення в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Поласувати ягідним варенням люблять багато хто з нас. І для цього не обов'язково бути ласунам! Сьогодні я розповім про те, як приготувати суничне варення в хлібопічці. Швидко і без проблем!
До солодощів я ставлюся зі спокоєм. Але ось натуральне варення з ягід дуже люблю! Суниця містить масу корисних вітамінів і мінералів. Тому такий десерт не просто смачний, але і безмірно корисний!
Суниця - ягода спокуслива, але вкрай примхлива. В тому плані, що збирати її досить важко. Але мені пощастило, я знайшла багату ягодою галявинку, і впоралася швидко!
1. Насамперед промиваємо ягідку від всяких жучків і бруду. Тільки робимо це ну дуже акуратно, щоб не пом'яти Суничку. Закладаємо її в чашу хлібопічки, засипаємо цукром.
2. На хлібопічці встановлюємо режим "варення" . Готуємо наше суничне ласощі рівно годину. Ягоду залишаємо цільну, форму не порушуємо - так гарніше!
3. Варення з суниці готове до вживання. Можемо вже відразу їсти його, в холодильнику воно зберігається досить довго. А можемо розподілити по стерилізованим баночках і закатати на зиму. Смачного!
- Суниця - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
Суниця - ягода спокуслива, але вкрай примхлива. В тому плані, що збирати її досить важко. Але мені пощастило, я знайшла багату ягодою галявинку, і впоралася швидко!
1. Насамперед промиваємо ягідку від всяких жучків і бруду. Тільки робимо це ну дуже акуратно, щоб не пом'яти Суничку. Закладаємо її в чашу хлібопічки, засипаємо цукром.
2. На хлібопічці встановлюємо режим "варення" . Готуємо наше суничне ласощі рівно годину. Ягоду залишаємо цільну, форму не порушуємо - так гарніше!
3. Варення з суниці готове до вживання. Можемо вже відразу їсти його, в холодильнику воно зберігається досить довго. А можемо розподілити по стерилізованим баночках і закатати на зиму. Смачного!