Сухарики з хріном
(покроковий рецепт з фото)
Любіть похрумтіти сухариками? Тоді цей рецепт "сухариків з хріном" точно для вас, це набагато смачніше і корисніше сухариків з магазину. Готуються вони за лічені хвилини.
Якщо в будинку підсох хліб, і при цьому ви любите похрумтіти сухариками, чи це не причина зробити сухарики з хріном. Готувати легко і просто, дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням.
- Хліб - 300 грам (підсохлий)
- Хрін - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти.
Наріжте хліб на кубики або брусочки, так як вам більше подобається. Викладіть на лист для випічки запікайте протягом 6 хвилин при температурі 150 градусів.
Поки запікаються сухарики, змішайте в мисці хрін, рослинне масло і сіль.
Викладіть в поліетиленовий пакет половину суміші з хріном.
Всипте підпечені сухарики і викладіть другу половину олійно-хреново суміші, добре струсіть.
Викладіть сухарики на лист для випічки і запікайте ще 15-20 хвилин при температурі 150 градусів, стежте за готовністю.
Рука так і тягнеться до цих сухарикам, зупиниться неможливо. Не вірите? Спробуйте самі!