Рецепт Сметанник класичний татарський фото

Сметанник класичний татарський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Молоко
Дієтичне харчування, Рецепти без шкоди
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Пироги

Татарський сметанник з ніжною сметанною заливкою, яка нагадує сирну за смаком і структурі, - майже як тістечко. Але сиру в рецепті, як приготувати сметанник класичний татарський, немає.

Замість свіжих дріжджів можна використовувати сухі, додайте їх в тісто по інструкції. Сметану для начинки потрібно брати виключно високої жирності! Такий пиріг можна давати навіть маленьким дітям, спробуйте. Різати пиріг можна, коли він повністю охолоне.

  • Борошно - 3 склянки
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука (в тісто)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Свіжі дріжджі - 15 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Крем 25% - 350 грам
  • Яйця - 2 штуки (в начинку)
  • Цукрова пудра - 0, 5 склянки
  • Ванілін - 0, 5 чайних ложки
1
Підігрійте молоко до температури 35-40 градусів, покришите в нього дріжджі і цукор, рішення.
2
Додайте в цю суміш яйце, сіль, просіяне борошно і рослинне масло. Замісити липке тісто, накрийте його рушником і поставте в тепле місце на 1, 5 годину.
3
Для заливки пирога приготуйте начинку. Віночком збийте сметану, потім додайте яйце, цукрову пудру і ванілін.
4
Готове тісто обомніте, сформуйте куля. Розкачайте його тонким шаром більше форми для випічки на 10 см. Змастіть форму маслом, накрийте її тестом і розподіліть його по формі. Краї тесту повинні звисати по краях на 2-3 см.
5
Вилийте начинку в тісто. Кінець випробування nadrezhyte фігура і красива ulozhite.
6
Випікайте пиріг 35-45 хвилин при температурі 190-200 градусів, не відкриваючи дверцята духовки. Тісто має зарум'яниться до золотистого кольору, а начинка стане яскраво-жовтою. Після приготування 20 хвилин не відкривайте духовку.

Схожі рецепти