Смачний торт з сирним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Смачний торт з сирним кремом можна запросто приготувати самостійно у себе на кухні. Повірте: цей ніжний сирний десерт порадує не тільки дітей, але і дорослих.
Цьому рецептом, як приготувати смачний торт з сирним кремом, слідувати зовсім нескладно. Головне - виконувати всі покрокові поради. Є одна особливість у цьому рецепті: білки збиваються абсолютно без цукру, просто їх ретельно розтирають з жовтками. Пиріг легко готується. Але це не єдина його гідність: він ще й корисний, адже головним компонентом крему є сир. Пиріг виходить дивно пишним за рахунок виняткового тесту і ніжного сирного крему.
- Яйця - 6 штук
- Цукор - 300 грам(150 г - для тіста, 50 г - для крему, 100 г - для глазурі)
- Крупа манна - 200 грам
- Молоко - 310 грам(300 г - для тіста, 10 г - для глузурі)
- Сіль - 1 щіпка
- Ванільний цукор - За смаком
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Сир - 250 грам
- Крем 20% - 250 грам
- Желатин швидкорозчинний - 1, 5 Ст. Ложки
- Вода - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 30 грам
- Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
1. Відокремте жовтки від білка.
2. Збийте білок, додавши сіль на кінчику ножа.
3. Додайте до жовтка цукор: ванільний і пісок. Dobelle розітріть. Додайте невеликими порціями манку, постійно ретельно розмішуючи до однорідності.
4. Потім додайте збиті білки малими порціями. Обережно втручайтеся їх. Тісто має вийти, як густа сметана.
5. Застелите формочку пекарської папером. Смазав маслом, присипте борошном. Влийте тісто. Випікайте 35-40 хвилин при 180 градусах.
6. Сир розімніть вилкою. При необхідності протріть його через сито.
7. Розведіть желатин, як зазначено на пакетику.
8. До протертого сиру додайте цукор, сметану, ванільний цукор, і все збийте міксером. Швидкість середня. Додайте желатин. Ще раз збийте масу. Поставте в холодильник. Достав через 10 хвилин, збийте ще раз і відправте в холодильник.
9. Остиглий бісквіт розрізати на дві частини. Змастіть нижній корж твороженной кремом. Накрийте другим. Намажте його зверху тонким шаром крему. Надішліть в холодильник.
10. Приготуйте шоколадну глазур на вашу улюбленим рецептом.
11. Дістаньте з холодильника торт і щедро змастіть його гарячою глазур'ю. Дайте пирогу настоятися в холодильнику пару годин - і можна подавати його сім'ї і гостям.