Смачна сирна паска
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами класичний рецепт приготування смачної сирної паски. Дуже сподіваюся, що вам сподобається таке блюдо, адже це головна прикраса і частування вашого застілля в це світле свято!
Перед вами простий рецепт смачної сирної паски, і я з радістю поділюся їм з вами. І якщо ви все ще не знаєте, як приготувати смачну сирну паску, то розкрию головний секрет - це віджимання. Саме завдяки тому, що блюдо коштує під вантажем, зайва волога йде, і паска не нагадує запіканку або щось на зразок сирного десерту. Сподіваюся, вам сподобається!
- Сир - 800 грам
- Крем - 100 грам
- Вершкове масло - 80 грам
- Цукор - 200 грам
- Сухофрукти - 200 грам
- Прикраса - За смаком
- Яйця - 3 штуки
1. За допомогою блендера змішаємо до однорідності цукор, розм'якшене масло, яйця, сир і сметану. Окремо окропом заливаємо сухофрукти.
2. Всипаємо в ємність подгтовленние сухофрукти, перемішаємо, викладаємо суміш у форму. Накриємо марлею, а зверху розмістимо вантаж. Під вантажем нехай коштує два години, а потім без вантажу - ще добу.
3. От і все! Тепер пасху прикрашаємо, як вам подобається, і подаємо до столу!