Рецепт Сирно-желейний торт фото

Сирно-желейний торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершки, Сир, Желатин
Низькокалорійні
На полуденок, Для дітей
Випічка, Солодке, Торти, Без випічки

Якщо ви любите солодке, але немає бажання займатися випічкою, на виручку вам прийде цей класний рецепт. Ніжний, апетитний тортик, який тане в роті, стане відмінною ідеєю десерту в літню спеку.

Хочу запропонувати вам нескладний варіант, як приготувати сирно-желейний торт. В даному випадку в якості основи використовується полуничне желе і свіжа ягода, але ви можете зробити такий десерт з абсолютно будь-яким смаком. Що стосується сиру, то краще брати ніжний і м'який. Якщо у вас звичайний, то його попередньо потрібно протерти пару раз через дрібне сито або збити в чаші блендера.

  • Желе - 4 штуки (пакетика)
  • Ягоди - За смаком
  • Сир - 200 грам (м'який)
  • Вершки - 100 грам
  • Цукор - За смаком
сирно-желейний торт - фото крок 1
1. Половину желатину залийте водою, відповідно до інструкції на упаковкою. Швидкорозчинне желе можна залити склянкою гарячої води, а після додати ще холодної.
сирно-желейний торт - фото крок 2
2. Ретельно перемішайте і залиште хвилин на 5-10. Паралельно збийте сир з цукром (можна зробити десерт і без цукру, наприклад), а окремо збийте вершки.
сирно-желейний торт - фото крок 3
3. З'єднайте желе з сиром і вершками, акуратно перемішайте і викладіть у форму з роз'ємними бортами. Приберіть на годинку в холодильник.
сирно-желейний торт - фото крок 4
4. Після можна за бажанням доповнити тортик свіжими ягодами.
сирно-желейний торт - фото крок 5
5. Розведіть водою другу половину желе.
сирно-желейний торт - фото крок 6
6. Акуратно вилийте в форму і відправте в холодильник до повного застигання.
сирно-желейний торт - фото крок 7
7. Як тільки тортик добре застиг, акуратно зніміть борти, наріжте порційними шматочками і можна пробувати.
Смачного!

Схожі рецепти