Сирно-желейний торт
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите солодке, але немає бажання займатися випічкою, на виручку вам прийде цей класний рецепт. Ніжний, апетитний тортик, який тане в роті, стане відмінною ідеєю десерту в літню спеку.
Хочу запропонувати вам нескладний варіант, як приготувати сирно-желейний торт. В даному випадку в якості основи використовується полуничне желе і свіжа ягода, але ви можете зробити такий десерт з абсолютно будь-яким смаком. Що стосується сиру, то краще брати ніжний і м'який. Якщо у вас звичайний, то його попередньо потрібно протерти пару раз через дрібне сито або збити в чаші блендера.
- Желе - 4 штуки (пакетика)
- Ягоди - За смаком
- Сир - 200 грам (м'який)
- Вершки - 100 грам
- Цукор - За смаком
1. Половину желатину залийте водою, відповідно до інструкції на упаковкою. Швидкорозчинне желе можна залити склянкою гарячої води, а після додати ще холодної.
2. Ретельно перемішайте і залиште хвилин на 5-10. Паралельно збийте сир з цукром (можна зробити десерт і без цукру, наприклад), а окремо збийте вершки.
3. З'єднайте желе з сиром і вершками, акуратно перемішайте і викладіть у форму з роз'ємними бортами. Приберіть на годинку в холодильник.
4. Після можна за бажанням доповнити тортик свіжими ягодами.
5. Розведіть водою другу половину желе.
6. Акуратно вилийте в форму і відправте в холодильник до повного застигання.
7. Як тільки тортик добре застиг, акуратно зніміть борти, наріжте порційними шматочками і можна пробувати.
Смачного!
Смачного!