Желейний торт з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів легких і простих десертів пропоную рецепт приготування желейного торта з фруктами і збитими вершками. Це неймовірно смачно і варто спробувати.
Це дивно простий рецепт желейного торта з фруктами, який можна готувати як зі свіжими, так і з консервованими персиками. Втім, підійдуть не тільки персики, але і будь-які інші фрукти.
- Персики - 300 грам (або інші фрукти)
- Желатин - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 300 мілілітрів
- Персикове желе - 1 штука
1. На дно обраної форми викласти часточки персиків. Для цих фруктів дуже зручно використовувати саме форму для кексів. Ще при приготуванні желейного торта з фруктами можна використовувати відразу кілька видів фруктів і кілька шарів кольорового желе, наприклад.
2. Персикове желе розвести згідно інструкції на упаковці, дати йому трохи застигнути. Це заощадить час на застигання шарів. Коли желе перестане бути рідким, акуратно викласти його у форму поверх фруктів.
3. Желатин залити водою і розвести до однорідності. Паралельно збити вершки до щільних піків.
4. З'єднати желатин з вершками і акуратно перемішати. Викласти отриману масу зверху желе. Розрівняти так, щоб вийшов рівний верх. При бажанні доповнити цей простий рецепт желейного торта з фруктами можна ще декількома шарами.
5. Після повного застигання вийде ось такий апетитний желейний торт з фруктами в домашніх умовах. На секунду форму потрібно опустити в окріп, а потім перевернути на тарілку для подачі.