Сирно-желейний торт без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати сирно-желейний торт без випічки. Це прекрасний рецепт для всіх, кому лінь або ніколи стояти у духовки. Тортик робиться швидко, а смак у нього - просто чудо!
Сирні торти дуже добре сприймаються гостями. Вони мають легку структуру і не вважаються дуже калорійними. Це прекрасна можливість поласувати солоденьким без особливої шкоди для фігури. До того ж, тут немає ніякого замісу тіста і випічки коржів. Вдалою готування!
- Вівсяне печиво - 500 грам
- Вершкове масло - 180 грам
- Сир - 500 грам
- Ягоди малини і смородини - 300 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Цукровий пісок - 125 грам
- Крем - 200 грам
- Желатин - 25 грам
- Пачка желе - 1 штука
Желатин заливаємо холодною водою. Ми залишаємо набухати на 20 хвилин. Поки маса набухає, сир збиваємо з цукром і ягодами в блендері. Желатин розтоплюємо до повного розчинення. Після змішуємо його з сирною масою.
Печиво подрібнюємо в крихту, додаємо в нього вершкове масло. Перемішуємо і викладаємо в формочку, змащену маслом.
Виливаємо сирну масу на шар з печива. Зверху прикрашаємо тортик ягодами. Заливаємо шаром з готового желе, розведеного за інструкцією. Відправляємо тортик в холодильник на пару годин.
Тортик готовий до вживання! Подаємо до чаю або кави. Такому частування будуть раді всі гості. Смачного!