Сирний торт з кокосовою стружкою
(покроковий рецепт з фото)
Це корисний і смачний торт, який готується дуже просто, але має свою родзинку. Можу розповісти, як приготувати сирний торт з кокосовою стружкою, а ви обов'язково його спробуйте
З простих продуктів виходить незвичайний торт!
Сир краще всього вибрати дрібнозернистий, так він буде ніжніше в торті.
Два види тесту роблять смак торта приголомшливим!
Замість розтопленої шоколадки можна зварити помадку, теж буде смачно.
- Сир - 400 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 0, 5 склянки(+ 3 ст. Ложки)
- Крем - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Какао - 1, 5 Ст. Ложки
- Шоколадка - 90 грам
- Манька - 3 Ст. Ложки
- Ваніль - 1 щіпка
1. Відокремте жовток від білка, до жовтка додайте 3 ст. Ложки цукру і збийте міксером.
2. Додайте туди ж сир і збийте до однорідності. Якщо вийшла рідкуватий маса, додайте 2-3 ст. Ложки манки. Сир повинен тримати форму.
3. Мокрими руками сформуйте з сиру кулька (3 см в діаметрі) і обкатайте його в кокосовій стружці. Складіть кульки в деко і поставте в морозилку на півгодини.
4. Білок і ще 2 яйця кімнатної температури збийте міксером з половиною склянки цукру і ваніллю. Коли розчиниться цукор, відправте в тісто сметану і розтоплене вершкове масло, збийте. Потім додайте борошно і розпушувач, замішайте тісто.
5. Дно форми для випічки застеліть пергаментним папером, а боки змастіть вершковим маслом. Половину тіста вилийте в форму, розрівняйте.
6. У другу половину тіста просійте какао і перемішайте. Готову масу вилийте в форму для випічки таким чином, щоб тісто не перемішалося.
7. Сирні кульки потрібно рівномірно втопити в тісто. Верх Лопатка розрівнюйте, а просто постукайте формою по столу. Випікайте пиріг у духовці при температурі 180 градусів 45 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною зубочисткою.
8. Коли пиріг повністю охолонув, відокремте краю від бортика форми ножем і витягніть пиріжок. Поставте його на решітку від духовки і полийте розтопленим шоколадом, а потім присипте кокосовою стружкою. Вийшло не тільки смачно, але і красиво