Рецепт Сирний торт-суфле фото

Сирний торт-суфле
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершки , Сир , Шоколад
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження , Ювілей , 8 березня
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Цей шалено ніжний, солодкий і красивий тортик стане прикрасою кожного святкового столу! Приготувати його дуже легко, а фруктову начинку можна з легкістю замінити на іншу.

Опис приготування:

Сирна маса в цьому торті дуже легка, ніжна і солодка, а фруктовий шар дає дуже приємний колір. Цей тортик можна приготувати як на святкову подію, так і просто для прийому гостей. Ви можете пофантазувати з кількістю і навіть квітами шарів, додавши в сирну масу один або кілька харчових барвників - все в ваших руках! Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати сирний торт-суфле.

  • Бісквіт - 1/2 штуки(polkorzha)
  • Білий шоколад - 150 грам
  • Апельсиновий сік - 80 мілілітрів
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Сиркова маса - 150 грам
  • Цукор - 60 грам
  • Желатин - 3 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Персик консервований - 4 штуки
  • Желе фруктове - 1 штука (пакетик)
сирний торт-суфле - фото крок 1
1. Спечіть бісквіт по своєму коханому рецептом. Візьміть пів бісквітного коржа і помістіть його на дно рознімної форми, меншою, чем та, в якій випікався бісквіт. Візьміть ацетатну плівку і помістіть її у країв форми, зробивши щільне кільце для формування торта.
сирний торт-суфле - фото крок 2
2. Приготуйте необхідні для сирної маси інгредієнти.
сирний торт-суфле - фото крок 3
3. Розтопіть на водяній бані шоколад, дайте йому охолонути.
сирний торт-суфле - фото крок 4
4. Залийте желатин холодною водою і залиште набухати.
сирний торт-суфле - фото крок 5
5. Підігрійте в каструлі апельсиновий сік, додайте набряклий желатин, перемішайте і остудіть. Окремо збийте вершки і білки.
сирний торт-суфле - фото крок 6
6. Збийте сирну масу. Додайте цукор, розтоплений білий шоколад, апельсиновий сік з желатином.
сирний торт-суфле - фото крок 7
7. Додайте збиті вершки, перемішайте.
сирний торт-суфле - фото крок 8
8. Додайте збиті яєчні білки, перемішайте.
сирний торт-суфле - фото крок 9
9. Вилийте сирну масу на бісквітну основу. Трохи постукайте формою об стіл, щоб маса вирівнялася. Залиште форму охолоджуватися на кілька годин.
сирний торт-суфле - фото крок 10
10. Розкладіть часточки персиків на застиглому торті.
сирний торт-суфле - фото крок 11
11. Фруктове желе розведіть по інструкції на упаковці. Залийте все фруктовим желе. Дайте застигнути.
сирний торт-суфле - фото крок 12
12. Вийміть торт з форми. Смачного!

Схожі рецепти