Сирники з сиру без яєць
(покроковий рецепт з фото)
У дитинстві я не дуже любила сир і сирники з нього. Але зараз я заново відкрила для себе цю випічку. Розповім вам, як приготувати сирники з сиру без яєць, пишні і з соковитим родзинками.
Мені подобається додавати в сирники родзинки, але по своєму смаку ви можете використовувати шматочки кураги або чорносливу і навіть соковиті в'ялені фініки. А тим, хто піклується про свою фігуру, я рекомендую відязикатися від додавання цукру і подати сирники з ягодами, перетертими з грецьким йогуртом.
- Сир - 360 грам (до 17% жирності)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка(+ для вкачувавши сирників)
- Сіль, ванільний цукор - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Ізюм - 2 Ст. Ложки
1
Замочіть родзинки на 10 хвилин в окропі, потім промокніть паперовим рушником. Сир викладіть в миску і насипте щіпку солі, ванільний цукор, 2 столові ложки або трохи менше цукру. Також покладіть ложку борошна, родзинки і все перемішайте.
2
Тісто має бути досить густим, не повинно прилипати до рук. Але якщо це відбувається, то додайте ще трохи борошна. Тільки не переборщіть з нею!
3
Щоб отримати сирники однакового розміру, я скачую тісто в акуратну ковбаску, а потім ріжу її шматочками близько 2 сантиметрів завтовшки. Кожну таку основу для сирника злегка присипають борошном.
4
На дно сковороди налийте кілька столових ложок олії і добре розігрійте. Викладіть частина сирників і смажте на одній стороні, поки вони не придбають золотистий відтінок, потім переверніть і підсмажте з іншого боку.
5
Готові сирники я просто обожнюю є трохи теплими зі згущеним молоком. Це просто божественно!