Сирники без яєць на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Корисний і смачний сніданок - це сирники. Рецептів їх приготування дуже багато, поділюся одним таким, як приготувати сирники без яєць на сковороді. Подавайте їх відразу або обсмажте заздалегідь.
Є сирники можна гарячими або після охолодження, кому як більше подобається. Прикрасьте їх цукровою пудрою, варенням, медом, сметаною або свіжими ягодами, фруктами. Можна додати до них родзинки, Коран, чорнослив, фініки. Сир підійде домашній або покупний. Можете його збити міксером, якщо не хочете, щоб були крупинки.
- Сир - 400 грам
- Борошно - 0, 5 склянки
- Цукор - 1/4 склянки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - За смаком (для прикраси)
1. Помістіть в миску сир, борошно і цукор.
2. Добре перемішайте суміш міксером або ложкою.
3. Розігрійте сковороду з оливковою олією на середньому вогні. Сформуйте з тіста невеликі оладки і покладіть в сковороду.
4. Обсмажте сирники з двох сторін до золотистого кольору.
5. Посипте приготовані сирники цукровою пудрою, прикрасьте на розсуд і подавайте до столу.