Сирники з «п'яним» родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите використовувати у випічці лікери, то цей рецепт напевно вам сподобається. Хочу розповісти, як приготувати сирники з "п'яним" родзинками. Чудовий десерт до молока або чаю для дорослих.
Відразу хочу сказати, що родзинки можна залити коньяком, лікером або будь-яким іншим алкоголем за смаком. Зробити це найкраще заздалегідь, щоб він як слід просочився і "сп'янів" У такому варіанті знаменитий десерт досить цікавий, так що рекомендую спробувати рецепт. Зазначений час - це без урахування замочування родзинок.
- Сир - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Ізюм - 2 Ст. Ложки(+ алкоголь)
- Вершкове масло - 50 грам
1
Ізюм промийте і добре обсушити на паперовому рушнику. Залийте улюбленим алкоголем і залиште поки настоятися.
2
Коли родзинки настоявся, можна приступати безпосередньо до процесу готування. Сир з'єднайте з яйцем і розітріть до однорідності.
3
Додайте цукор за смаком і трохи борошна, перемішайте.
4
Ізюм обсушити трохи і обваляйте в борошні. Викладіть в сир.
5
Перемішайте і при необхідності додайте ще трохи борошна. Сформуйте з отриманої маси 6-7 кульок.
6
Викладайте на сковороду з розтопленим вершковим маслом і смажте до рум'яної скоринки.
Смачного!
Смачного!