Рецепт Сирники з «п'яним» родзинками фото

Сирники з «п'яним» родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Сухофрукти , Ізюм
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Сирники
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви любите використовувати у випічці лікери, то цей рецепт напевно вам сподобається. Хочу розповісти, як приготувати сирники з"п'яним" родзинками. Чудовий десерт до молока або чаю для дорослих.

Опис приготування:

Відразу хочу сказати, що родзинки можна залити коньяком, лікером або будь-яким іншим алкоголем за смаком. Зробити це найкраще заздалегідь, щоб він як слід просочився і"сп'янів" У такому варіанті знаменитий десерт досить цікавий, так що рекомендую спробувати рецепт. Зазначений час - це без урахування замочування родзинок.

  • Сир - 250 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Ізюм - 2 Ст. Ложки(+ алкоголь)
  • Вершкове масло - 50 грам
1
Ізюм промийте і добре обсушити на паперовому рушнику. Залийте улюбленим алкоголем і залиште поки настоятися.
2
Коли родзинки настоявся, можна приступати безпосередньо до процесу готування. Сир з'єднайте з яйцем і розітріть до однорідності.
3
Додайте цукор за смаком і трохи борошна, перемішайте.
4
Ізюм обсушити трохи і обваляйте в борошні. Викладіть в сир.
5
Перемішайте і при необхідності додайте ще трохи борошна. Сформуйте з отриманої маси 6-7 кульок.
6
Викладайте на сковороду з розтопленим вершковим маслом і смажте до рум'яної скоринки.
Смачного!

Схожі рецепти