Сирники повітряні
(покроковий рецепт з фото)
Сирники повітряні - це дивовижний варіант корисного і смачного сніданку. Цей рецепт стане знахідкою для людей, шукають дієтичний спосіб приготування улюбленого десерту!
Простий рецепт приготування сирників повітряних не залишить вас байдужим. Класичний рецепт сирників повітряних ви завжди можете урізноманітнити, додавши в сирну масу улюблені фрукти, ягоди або сухофрукти.
- Сир - 400 грам (сухий)
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 11 грам (пакетик)
Викладіть сир в миску, додайте до нього цукор і добре перемішайте. Секрет пишних сирників в сирі - чим сухіше сир, тим пишніше вийдуть сирники.
Приготуйте ще 2 миски. Razbeyte яйця, відокремте жовтки від білків, збийте окремо. До білку додайте дрібку солі.
Сир, борошно, збитий жовток, ванільний цукор добре перемішайте до однорідного стану.
Потім до отриманої суміші додайте білок, знову добре перемішайте.
Тепер, коли маса готова, приступимо до ліплення сирників.
Столовою ложкою, змоченою у воді, зачерпніть сир, сформуйте з нього кульку і розплющите кульку між долонь. Отриману корж обваляйте в борошні. Викладіть отримані сирні коржики на деко, змащений маслом або застелений пергаментним папером.
Випікайте сирники в духовці, розігрітій на 180-190 градусів 25-35 хвилин, до утворення золотистої рум'яної скоринки.
Подавайте на стіл, полив сирники улюбленим джемом, варенням або згущеним молоком. Смачного.