Сирники повітряні в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете побалувати себе і рідних корисним і смачним сніданком або перекусом до чаю? Тоді раджу цю ідею, як приготувати сирники повітряні в духовці. Вони настільки ніжні, що буквально тануть у роті.
Такі сирнічкі не тільки менш калорійні, так як в рецепті немає масла, завдяки запіканню вони виходять дійсно дуже легкими. Кількість цукру в тесті зазначено умовно, все залежить від ваших смакових уподобань і самого сиру. Найкраще додати зовсім трохи, щоб сирники НЕ "попливли" . А вже перед подачею присипте цукровою пудрою або полийте згущеним молоком, наприклад, або варенням.
- Сир - 400 грам
- Цукор - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Ваніль - 1 щіпка
- Цукрова пудра - За смаком
1
Сир протріть через сито і з'єднайте з цукром.
2
Вбийте яйце, додайте дрібку ванілі, перемішайте.
3
Всипте борошно, акуратно перемішайте, щоб вийшла однорідна маса.
4
Деко застеліть пергаментом або килимком для випічки. Сформуйте невеликі кульки з сиру і викладіть їх на деко. Щоб сир не лип до рук, можна змочити їх небагато водою.
5
Надішліть сирники в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте хвилин 20 до румяности.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!