Повітряні сирники
(покроковий рецепт з фото)
Яку ви більше віддаєте перевагу випічку: пишну або навпаки? думаю, що більшість людей виберуть перший варіант. Тому сьогодні я поділюся з вами відмінним рецептом сирників. Буде смачно, обіцяю!
Поділюся з вами секретів, як приготувати повітряні сирники на сніданок або на полуденок. По суті, це класичний варіант. Нічого зайвого в складі немає. Наполягати тісто не треба, а випікаються вироби дуже швидко, всього за пару хвилин. Для десерту при подачі ідеально підійдуть сметана або джем.
- Сир 9% - 200 грам
- Яєчний жовток - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 грам
Розітріть сир з жовтком, сіллю, борошном і цукром.
Замішайте тісто. Розділіть його на порційні шматочки. Кожен обваляйте в борошні.
На жароміцної сковороді розігрійте обидва види масла. Перекладіть на неї сирники. Обсмажте їх пару хвилин до рум'яності з обох сторін.
Потім приберіть вироби в духовку при 180 градусах на 3 хвилини. Відразу подавайте сирники до столу. Приємного чаювання!