Сирники на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Недорогий, універсальний і дуже простий рецепт сирників на сковороді варто того, щоб ви з ним познайомилися. Адже коли сир трохи подкіс, не викидати ж його! Можна зробити такий десерт!
Я думаю, що подавати такі сирники на сковороді в домашніх умовах найкраще зі свіжими ягодами влітку, а взимку - з медом або варенням. Але це, звичайно ж, на ваш погляд. Ділюся рецептом приготування сирників на сковороді, а вам бажаю удачі!
- Сир - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Сода - 0.5 чайних ложки
- Вершкове масло - 2 чайних ложки
1. Сир розтираємо з яйцем і цукром до однорідності.
2. Всипаємо борошно і соду, теж ретельно перемішати.
3. Тісто розділяємо на порційні шматочки.
4. Кожен шматочок трохи пріплюсніте і вмочимо в борошно.
5. Смажимо на сковорідці на вершковому маслі з двох сторін.
6. Готово!