Рецепт Сирні панкейкі фото

Сирні панкейкі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Панкейкі
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 дн. 16 г. 0 хв.

Панкейкі - це ті ж оладки, тільки дуже пишні і щільні. Їх рецепт прийшов до нас зі Сполучених Штатів Америки. Якщо додати до панкейк сир, то вони будуть дуже корисними. Дивіться рецепт!

Опис приготування:

Хочете знати, як приготувати сирні панкейкі? Ці оладки люблять, і дорослі, та діти. Це відмінний варіант для завтра або полудня. Прикрашайте ваші панкейкі фруктами, я роками і варенням.

  • Борошно - 200 грам
  • Сир - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Йогурт натуральний - 200 мілілітрів
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Варення - 2 Ст. Ложки
сирні панкейкі - фото крок 1
Помістіть сир в чашу блендера. Краще, якщо він буде високої жирності, хоча б двадцять відсотків. Збивайте його до тих пір, поки з нього не зникнуть всі грудочки. Додайте яйця і цукор, знову збийте до однорідної консистенції.
сирні панкейкі - фото крок 2
Вершкове масло розтопіть на паровій лазні. Додайте його в сирну масу. Туди ж киньте щіпку солі, ванілін, розпушувач, борошно і йогурт. Гарненько вимісіть все ложкою або віночком до однорідної консистенції.
сирні панкейкі - фото крок 3
На сковорідку налийте достатню кількість рослинного масла без запаху. Розігрійте її на середньому вогні і нехай виллють на сковорідку тісто ложкою. Смажте панкейкі з двох сторін по кілька хвилин.
сирні панкейкі - фото крок 4
Якщо у вас є бажання, то можете прямо в тісто додати заморожені або свіжі ягоди. Вони додадуть панкейк пікантність. Подавайте панкейкі з варенням або сметаною гарячими.

Схожі рецепти