Сирні кекси у формочках
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім вам, як приготувати сирні кекси у формочках. Блюдо виходить шалено ніжним, воно прекрасно підійде до чаю. Приступаємо до приготування
Такими кексиками ви вже точно зможете порадувати своїх рідних і близьких. Особливо сильно кекси сподобаються діткам. Вони ідеально підійдуть до чаю, кава і какао. Обов'язково експериментуйте з начинкою і топінгами, буде шалено смачно!
- Пісочне печиво - 250 грам (подрібнене в крихту)
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 1/2 склянки
- Сир - 450 грам
- Крем - 0, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
- Полуниця - 200 грам (для полуничного соусу )
- Лимонний сік - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
1
Приготування сирних кексиков починаємо з розігрівання духовки до 160 градусів. У форму для випікання кексів викладаємо паперові вкладиші, на дно яких укладаємо тісто. Його ми готуємо з крихти пісочного печива, змішаного з вершковим маслом і цукром.
2
Утрамбовуємо тісто на дно формочок. Випікаємо протягом 5-6 хвилин, за цей час основа встигне підрум'яниться. Виймаємо коржі з печі і даємо їм охолонути.
3
Тепер збиваємо в окремій ємності сир, яйця і ваніль до однорідності. Заповнюємо сирною сумішшю формочки поверх коржів і випікаємо протягом 20 хвилин. Після приготування даємо Кексик охолонути.
4
Тепер займемося приготуванням полуничного соусу. Для цього промиваємо полуницю і нарізаємо її навпіл. Відправляємо
Полуницю, лимонний сік і цукор в маленьку каструлю. Варити треба на повільному вогні протягом 15 хвилин. Перетираем все через сито, потім охолоджуємо і поливаємо кекси зверху. Смачного!
Полуницю, лимонний сік і цукор в маленьку каструлю. Варити треба на повільному вогні протягом 15 хвилин. Перетираем все через сито, потім охолоджуємо і поливаємо кекси зверху. Смачного!