Сирні капкейкі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знайшли свій ідеальний варіант, як приготувати сирні капкейкі, тоді придивіться до цього рецепту. Дуже просто, досить швидко і неймовірно смачно.
Доповнити цей вельми простий рецепт, як приготувати сирні капкейкі, можна не тільки кремом з рікотти, але і шоколадною глазур'ю, наприклад, а також будь-яким іншим кремом за смаком. У тісто ви можете додати будь-які цукати, сухофрукти, сушені ягоди.
- Сир - 350 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 250 грам (приблизно)
- Яйце - 3 штуки
- Вершкове масло - 200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сухофрукти, цукати - 100 грам (по бажанню)
- Rikotta - 100 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
1. Розм'якшене вершкове масло з'єднайте з цукром і розітріть дочиста. Сир збийте в блендері або протріть через сито, щоб позбутися від грудочок.
2. З'єднайте масло з цукром, сиром, яйцями. Збийте до однорідності. Невеликими порціями всипати просіяне з розпушувачем і сіллю борошно. Замісити однорідне тісто. Можна для аромату використовувати ванілін або цедру цитрусових, наприклад. Додайте жменю родзинок або інших сухофруктів за смаком.
3. Духовку розігрійте до 180 градусів. Розкладіть тісто по формах (дуже зручно використовувати паперові форми) і відправте в духовку приблизно на півгодини.
4. Поки сирні капкейкі запікаються, можна зайнятися кремом. З'єднайте цукрову пудру з рікоттою і збийте. Також можна додати трохи вершкового масла.
5. Готові капкейкі як слід остудіть.
6. Крем відправте в кондитерський мішок або звичайнісінький пакет, злегка надрізати край.
7. Залишилося тільки прикрасити кремом зверху. Приємного чаювання!