Сирні булочки за 15 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Булочкисирні.Смачний - прекрасна альтернатива сирників особливо тим, що не вимагають смаження, виходять більш естетичними і урізноманітнюють асортимент вашої сирної випічки. Ідеальне блюдо на сніданок!
Булочки випікаються надзвичайно швидко.
1. Всі вихідні продукти - сир, яйце, мука, цукор, сода і сіль - змішуються.
2. Тісто виходить досить м'яким, хоча все залежить від сиру. Я викладаю його на деко мокрими руками, щоб не прилипало, надаючи форму кульок.
3. Деко змащую маслом. Якщо масла немає, то можна постелити папір для випічки. Є листи з тефлоновим покриттям, їх взагалі можна не змащувати.
4. Кульки помітно виростуть, про це варто подумати заздалегідь і розподілити їх подалі один від одного.
5. Випікати потрібно при температурі 180 градусів хвилин 10 або, якщо та духовка не герметична і потужна, на пару хвилин побільше.
6. Із вказаної кількості виходить близько двох десятків булочок.
7. Гарячі булочки можна посипати пудрою або цукром. Подаються вони з джемом і кава (або чаєм).
- Сир м'який - 500 грам
- Яйце - 4 штуки
- Борошно - 0, 5 кілограма
- Цукор - 100 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
1. Всі вихідні продукти - сир, яйце, мука, цукор, сода і сіль - змішуються.
2. Тісто виходить досить м'яким, хоча все залежить від сиру. Я викладаю його на деко мокрими руками, щоб не прилипало, надаючи форму кульок.
3. Деко змащую маслом. Якщо масла немає, то можна постелити папір для випічки. Є листи з тефлоновим покриттям, їх взагалі можна не змащувати.
4. Кульки помітно виростуть, про це варто подумати заздалегідь і розподілити їх подалі один від одного.
5. Випікати потрібно при температурі 180 градусів хвилин 10 або, якщо та духовка не герметична і потужна, на пару хвилин побільше.
6. Із вказаної кількості виходить близько двох десятків булочок.
7. Гарячі булочки можна посипати пудрою або цукром. Подаються вони з джемом і кава (або чаєм).