Рецепт Сирні булочки за 15 хвилин фото

Сирні булочки за 15 хвилин
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир
Вагітним і годуючим
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Булочки

Булочкисирні.Смачний - прекрасна альтернатива сирників особливо тим, що не вимагають смаження, виходять більш естетичними і урізноманітнюють асортимент вашої сирної випічки. Ідеальне блюдо на сніданок!

Булочки випікаються надзвичайно швидко.

1. Всі вихідні продукти - сир, яйце, мука, цукор, сода і сіль - змішуються.

2. Тісто виходить досить м'яким, хоча все залежить від сиру. Я викладаю його на деко мокрими руками, щоб не прилипало, надаючи форму кульок.

3. Деко змащую маслом. Якщо масла немає, то можна постелити папір для випічки. Є листи з тефлоновим покриттям, їх взагалі можна не змащувати.

4. Кульки помітно виростуть, про це варто подумати заздалегідь і розподілити їх подалі один від одного.

5. Випікати потрібно при температурі 180 градусів хвилин 10 або, якщо та духовка не герметична і потужна, на пару хвилин побільше.

6. Із вказаної кількості виходить близько двох десятків булочок.

7. Гарячі булочки можна посипати пудрою або цукром. Подаються вони з джемом і кава (або чаєм).

  • Сир м'який - 500 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Борошно - 0, 5 кілограма
  • Цукор - 100 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
Булочки випікаються надзвичайно швидко.

1. Всі вихідні продукти - сир, яйце, мука, цукор, сода і сіль - змішуються.

2. Тісто виходить досить м'яким, хоча все залежить від сиру. Я викладаю його на деко мокрими руками, щоб не прилипало, надаючи форму кульок.

3. Деко змащую маслом. Якщо масла немає, то можна постелити папір для випічки. Є листи з тефлоновим покриттям, їх взагалі можна не змащувати.

4. Кульки помітно виростуть, про це варто подумати заздалегідь і розподілити їх подалі один від одного.

5. Випікати потрібно при температурі 180 градусів хвилин 10 або, якщо та духовка не герметична і потужна, на пару хвилин побільше.

6. Із вказаної кількості виходить близько двох десятків булочок.

7. Гарячі булочки можна посипати пудрою або цукром. Подаються вони з джемом і кава (або чаєм).

Схожі рецепти