Сирні булочки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 50 хв.
Хто ще не готує сирну випічку, той багато втрачає. Я вже дізналася купу рецептів, якими постійно стаю з вами. Ловіть ще один про те, як приготувати сирні булочки в духовці.
Опис приготування:
За цим рецептом тісто виходить ніжним і м'яким. Булочки НЕ засихають навіть на наступний день. Інгредієнти знадобляться дуже прості, я б сказала, вже класичні. Але результат з цими продуктами виходить завжди різний за смаком. Спробуйте і ви приготувати щось новеньке на своїй кухні для своєї сім'ї.
- Сир жирний - 250 грам
- Борошно - 250 грам
- Розпушувач - 10 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 1 Ст. Ложка
Сир збийте віночком з цукром і яйцями.
В іншу миску просійте розпушувач з борошном, а потім з'єднайте борошняну і сирну суміш.
Замішайте тісто і зробіть з нього 10 кульок-булочок. Змочіть руки холодною водою перед ліпленням.
Розігрійте духовку до 200 градусів. На деко, застелений пергаментом, інвестувати булочки. Приберіть в духовку на 10 хвилин.
Потім помажте випічку молоком і знову відправте запікатися хвилин на 30. Приємною дегустації!