Сирне суфле на пару
(покроковий рецепт з фото)
Порадуйте діточок і дорослих смачним сирним суфле з ягодами! Червона смородина і малина додадуть вашому суфле легку кислинку і свіжість. Суфле готується в пароварці. Спробуйте і ви!
Як зробити сирне суфле на пару? Нічого складного, просто змішуємо з допомогою блендера всі необхідні інгредієнти, додаємо ягоди і готуємо страву в пароварці 30 хвилин. Виходить чудово смачно! Суфле має ніжну консистенцію і приємний смак з легкою кислинкою! хай щастить!
- Сир - 250 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 6 Ст. Ложок
- Яйця - 3 штуки
- Ягоди - За смаком (червона смородина і малина)
Мартенс відділи Желтков. Змішайте їх зі сметаною, сиром, цукром і манною крупою.
Змішуємо всі за допомогою блендера. Окремо збиваємо до піків білки і поступово вводимо в сирну масу.
Отриману масу викладаємо у форму, присипаємо ягодами. Ставимо в пароварку.
Готуємо 30 хвилин.
Смачного!