Сирна запіканка з манкою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Сирна запіканка - смачний десерт, який сподобається і дорослим, і дітям. Додавання манки замість борошна робить її більш щільною і пухнастою. Таку запіканку можна подати до чаю або кави на сніданок.
Даний рецепт класичний і перевірений часом. По ньому готували сирну запіканку навіть в школах і дитячих садах. Запіканка завжди виходить смачною і ситної. До складу страви входить манка, яка допомагає сирної маси піднятися і утворити щільну структуру. Завдяки ванільного цукру, запіканка вийде неймовірно ароматною. Покроковий рецепт, як приготувати сирну запіканку з манкою в духовці, допоможе вам все зробити правильно. Щоб запіканка вийшла смачною, раджу брати домашній сир середньої жирності, не дуже сухий. Якщо вам все-таки попався сухуватий сир, додайте до нього пару столових ложок сметани. Отже, приступимо до приготування цього смачного десерту!
- Сир - 600 грам
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач для тіста - 0, 5 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка