Рецепт Сирна ласунка фото

Сирна ласунка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Дієтичне харчування
Для дітей , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8-9
Час приготування: 55 хв.

У вас вдома залишився сир, а просто сир зі сметаною ніхто їсти не хоче? Є хороший варіант. Приготуйте блюдо за цим рецептом - сирна ласунка.

Опис приготування:

Сирний пиріг вийде дуже смачний, ніжний і ароматний. І часу на його приготування потрібно трохи, про час.

  • Яєчні жовтки - 3 штуки (плюс 1 жовток в начинку)
  • Маргарин - 200 грам
  • Цукор - 0, 5 склянки (плюс 0, 5 склянки цукру в начинку)
  • Сода - 1 частина (на кінчику ножа)
  • Борошно - За смаком (щоб тісто вийшло м'яке і еластичне)
  • Сир - 200 грам (начинка)
сирна ласунка - фото крок 1
1. Щоб приготувати тісто для пирога, потрібно спочатку розтопити маргарин. Додати в нього цукор і яєчні жовтки. Потрібно добре збити суміш, поки цукор повністю не розчиниться. Потім покласти соду. Додавати просіяне борошно до тих пір, поки тісто не вийде м'яким і еластичним.
сирна ласунка - фото крок 2
2. Нехай тісто полежить хвилин 20-30, відпочине. Потім тісто розкачати в один пласт і викладемо на деко. Корж на пиріг потрібно випекти в духовці близько 15 хвилин при температурі 150 градусів.
сирна ласунка - фото крок 3
3. В цей час, поки корж печеться, приготовим начинку. В окремий посуд викладіть сир, додайте жовток і цукор. Добре все перемішайте до однорідної маси. Корж испекся. Витягніть його з духовки і викладіть на корж сирну начинку. І розрівняйте. Ще раз ставимо в духовку хвилин на 10 при тій же температурі 150 градусів.
сирна ласунка - фото крок 4
4. У нас залишилося 4 яєчні білки. Додати в білки цукор і збивати до густоти. Дістати пиріг з духовки і залити його безе. Ложкою розрівняйте безе, щоб лежало рівно і красиво. І знову відправляємо наш пиріг в духовку на 15 хвилин. Поки безе на засохне і не зарум'яниться трохи. Пиріг готовий. Можна нарізати на порційні шматки і приємного апетиту!

Схожі рецепти