Сир з молока і кефіру
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 5 хв.
Любіть сир? Спробуйте приготувати його самостійно в домашніх умовах. Це легко і корисно!
Опис приготування:
1. У каструлі нагрійте молоко, доведіть його до кипіння, помішуючи.
2. Після цього додамо кефір. Не припиняючи помішування, приберіть вогонь.
3. Молоко повинно почати згортатися своєрідними"пластівцями" : таким чином з маси утворюється сироватка і сир. Он-то нам і потрібен. Смачного!
- Молоко - 500 мілілітрів
- Кефір - 150 мілілітрів
1. У каструлі нагрійте молоко, доведіть його до кипіння, помішуючи.
2. Після цього додамо кефір. Не припиняючи помішування, приберіть вогонь.
3. Молоко повинно почати згортатися своєрідними"пластівцями" : таким чином з маси утворюється сироватка і сир. Он-то нам і потрібен. Смачного!