Швидкий торт із заварним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете порадувати свою сім'ю смачним тортом, а часу і сил на його приготування немає, не варто бігти в магазин за готовим тортом з кремом сумнівної якості. Купуйте тільки коржі!
Якщо ви хоч раз в житті робили заварний крем, то зрозумієте, що рецепт, як приготувати швидкий торт із заварним кремом, дійсно дуже простий. Коржі у нас вже готові, ми їх купили в супермаркеті або спекли заздалегідь, коли у нас був час. Залишилося перемазати їх смачним заварним кремом, який зробить торт ніжним, соковитим і дуже смачним. Приступимо!
- Коржи для медовика - 5 штук
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1/2 склянки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Шоколадний батончик - 1 штука
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Коржі у нас вже є, займемося кремом.
Змішайте молоко, цукор, яйця і борошно. Гарненько збийте ручним віночком до однорідної маси.
Поставте на повільний вогонь і помішуйте масу до загусання й отримання кремоподібного стану. Варіть після закипання хвилин 5, потім зніміть з вогню і остудіть.
На плоску тарілку покладіть перший корж, змастіть кремом. Накрийте другим і повторіть процедуру.
Готовий торт прикрасьте на свій смак, я використовую шоколадний батончик, натертий на дрібній тертці. Залиште торт мінімум на 1 час, щоб коржі просочилися.
Приємного чаювання!