Шоколадний торт з білим кремом
(покроковий рецепт з фото)
Пропонуємо рецепт, як приготувати шоколадний торт з білим кремом. Класичне виконання і подача. Такий тортик дуже смачний і виглядає дуже красиво, а готується швидко. Ідеальний варіант випічки!
Головна перевага тортика - це легкість його приготування: звичайний шоколадний бісквіт і сметанний крем. Виходить дуже смачний десерт, який не залишить байдужим нікого. Продукти для його приготування без праці можна купити в будь-якому магазині, а процес не потребує багато зусиль.
- Борошно - 300 грам
- Куряче яйце - 4 штуки
- Какао - 1/3 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 штука
- Крем - 0, 5 L
- Цукрова пудра - 1/2 склянки
1. У мисці змішуємо борошно, какао, розпушувач.
2. В окремій посудині змішуємо яйця і цукор, перемішуємо все блендером. Сухі інгредієнти всипаємо в яєчно-цукрову суміш і все ретельно перемішуємо.
3. Форми для випічки змащуємо маслом або застилає папером для випічки. Вливаємо шоколадне тісто і ставимо в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку на півгодини. Готові коржі НЕ поспішаємо виймати з форми, а залишаємо остигати.
4. Для приготування крему охолоджену сметану переливаємо в миску, додаємо цукрову пудру і перемішуємо вінчиком або блендером.
5. Виймаємо коржі з рознімної форми.
6. Змащуємо отриманим кремом коржі, а також наносимо його на верх торта. Прикрасити його можна на свій смак. Смачного!