Шоколадний торт без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Хочете порадувати себе і близьких смачненьким, але не часу стояти біля плити? Тоді зверніть увагу на шоколадний торт без випічки. Мінімум зусиль в процесі приготування і максимум задоволення.
Любіть оригінальні і прості в приготуванні десерти? Тоді пропоную вашій увазі шоколадний торт без випічки. Це дивовижно ніжний, повітряний і легкий десерт, який із задоволенням їдять і дорослі, та діти. З приготуванням такого торта без праці впорається і початківець кулінар, адже його навіть не треба випікати.
- Печиво - 300 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Какао - 3-4 Ст. Ложок
- Вершковий сир - 250 грам
- Цукрова пудра - 50-100 грам
- Шоколад - 200 грам
- Вершки - 100 грам
1. Рецепт приготування шоколадного торта без випічки навіяний знаменитим чізкейк. Для початку потрібно зробити основу - корж для торта. Вершкове масло необхідно розтопити, а печиво подрібнити за допомогою блендера або молоточка. У глибокій мисці з'єднати масло, крихту печива і какао. Ретельно перемішати, щоб маса стала однорідною.
2. На дно форми викласти крихту і щільно притиснути. Для цього можна використовувати і підручні засоби в тому числі, наприклад стакан. Крихітку потрібно розкласти рівним шаром і відправити корж в холодильник.
3. Саме час зайнятися начинкою. Вершковий сир (можна також використовувати сирну масу) збивати, поступово вводячи цукрову пудру.
4. А тепер головний інгредієнт - шоколад. Його необхідно відправити на водяну баню і розтопити. Потім дати трохи охолонути і акуратно ввести в вершковий сир. Ще раз ретельно збити масу.
5. В окремій мисочці необхідно збити вершки до повітряної маси.
6. Акуратно ввести вершки в шоколадну масу, перемішуючи лопаткою або ложечкою. З'єднати всі інгредієнти, намагаючись зберігати масу повітряного.
7. Коли шоколадна маса стала однорідною, саме час діставати корж. За цей час він встиг вже затвердіти. На корж акуратно викласти крем і розрівняти. Шоколадний торт без випічки в домашніх умовах практично готовий. Тепер залишилася справа за малим - відправити його в холодильник мінімум на 4-5 годин. Перед подачею його можна присипати какао або прикрасити фруктами, горіхами і навіть цукерками. Втім, він гарний навіть без прикраси.