Рецепт Шоколадний рулет з листкового тіста фото

Шоколадний рулет з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Тісто , Шоколад , Листкове тісто
ПП рецепти
На полуденок , На святковий стіл
Випічка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Якщо вам потрібно швидко приготувати смачну випічку, рулет з листкового тіста ідеально підходить для такого випадку. Хрустка скоринка, незвичайна начинка, готується просто ... Адже вам саме це і потрібно!

Опис приготування:

З цим простим рецептом приготування рулету впорається не тільки новачок в кулінарії, але і дитина. Ні з тестом, ні з начинкою не потрібно довго возитися. А в результаті у вас вийде дивовижно смачна випічка, яка виручить вас, коли"гості на порозі" . Я розповім вам, як приготувати шоколадний рулет з листкового тіста, ви зможете приємно здивувати рідних і гостей.

  • Тісто листкове - 350 грам
  • Чорний шоколад - 100 грам
  • Цукор - 1-2 Ст. Ложок
  • Цукати - 100 грам
  • Чорнослив - 50 грам
  • Цукрова пудра - 1-2 Ст. Ложок
шоколадний рулет з листкового тіста - фото крок 1
Листкове тісто потрібно заздалегідь розморозити. Потім посипаємо стіл борошном і розгортаємо тісто (але не дуже тонко).
шоколадний рулет з листкового тіста - фото крок 2
Далі шоколад необхідно поламати на невеликі шматочки. Викладаємо його по всьому тесту, залишаючи краю порожніми.
шоколадний рулет з листкового тіста - фото крок 3
Потім розкладаємо цукати по всій поверхні тіста.
шоколадний рулет з листкового тіста - фото крок 4
Чорнослив заздалегідь замочимо хвилин на 15, а потім підсушити і наріжемо на невеликі шматочки. Розкладаємо між шоколадом і цукатами.
шоколадний рулет з листкового тіста - фото крок 5
Акуратно згортаємо рулет, защипуємо його краю. Викладаємо на деко з пергаментом. Злегка змочуємо водою вгору, посипаємо цукром.
шоколадний рулет з листкового тіста - фото крок 6
Розігріваємо до 220 градусів духовку, але випікаємо рулет при 180 градусах 25 хвилин.
шоколадний рулет з листкового тіста - фото крок 7
Даємо шоколадному рулету час на охолодження, потім посипаємо цукровою пудрою і подаємо його до чаю.

Схожі рецепти