Шоколадний рулет з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам потрібно швидко приготувати смачну випічку, рулет з листкового тіста ідеально підходить для такого випадку. Хрустка скоринка, незвичайна начинка, готується просто ... Адже вам саме це і потрібно!
З цим простим рецептом приготування рулету впорається не тільки новачок в кулінарії, але і дитина. Ні з тестом, ні з начинкою не потрібно довго возитися. А в результаті у вас вийде дивовижно смачна випічка, яка виручить вас, коли "гості на порозі" . Я розповім вам, як приготувати шоколадний рулет з листкового тіста, ви зможете приємно здивувати рідних і гостей.
- Тісто листкове - 350 грам
- Чорний шоколад - 100 грам
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Цукати - 100 грам
- Чорнослив - 50 грам
- Цукрова пудра - 1-2 Ст. Ложок
Листкове тісто потрібно заздалегідь розморозити. Потім посипаємо стіл борошном і розгортаємо тісто (але не дуже тонко).
Далі шоколад необхідно поламати на невеликі шматочки. Викладаємо його по всьому тесту, залишаючи краю порожніми.
Потім розкладаємо цукати по всій поверхні тіста.
Чорнослив заздалегідь замочимо хвилин на 15, а потім підсушити і наріжемо на невеликі шматочки. Розкладаємо між шоколадом і цукатами.
Акуратно згортаємо рулет, защипуємо його краю. Викладаємо на деко з пергаментом. Злегка змочуємо водою вгору, посипаємо цукром.
Розігріваємо до 220 градусів духовку, але випікаємо рулет при 180 градусах 25 хвилин.
Даємо шоколадному рулету час на охолодження, потім посипаємо цукровою пудрою і подаємо його до чаю.