Рецепт Рулет з листкового тіста з начинкою фото

Рулет з листкового тіста з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Листкове тісто
Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Страви з начинкою

Смачний і соковитий рулет з ситної начинкою - це блюдо чудово підходить і для звичайного обіду або вечері, і для невеликого сімейного свята. Та й на пікніку він не буде зайвим, повірте.

Якщо чоловіки у вашому домі люблять випічку, то цей рулет їм точно має сподобатися. Легке хрустке тісто зі смачною і ситної начинкою - такий рулет буде бажаним хоч в будні, хоч у свято. Та й на природі він зайвим не буде. В очікуванні шашликів перекус таким рулетом - мила справа! розповідаю, як приготувати рулет з листкового тіста з начинкою.

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Фарш - 400 грам
  • Гриби - 300 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Твердий сир - 100 грам
  • Сіль - 3 щіпки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
рулет з листкового тіста з начинкою - фото крок 1
Дістаємо листкове тісто з морозильної камери, його необхідно розморозити, а потім розкачати в рівний прямокутний і дуже тонкий пласт.
рулет з листкового тіста з начинкою - фото крок 2
На тісто викладаємо тонким шаром фарш, солимо його, можна посипати спеціями (сухими ароматними травами, меленим перцем).
рулет з листкового тіста з начинкою - фото крок 3
Поверх фаршу викладаємо шар з смажених грибів з цибулею. Гриби порізав тонкими пластинками, а цибуля не дуже дрібно порубав, посмажив на сковороді з невеликою кількістю рослинного масла все разом хвилин 10.
рулет з листкового тіста з начинкою - фото крок 4
Поверх грибів посипаємо натертим на крупній тертці сиром. Сиру можна взяти і побільше, він розтане і склеїть начинку між собою.
рулет з листкового тіста з начинкою - фото крок 5
А тепер на допомогу сиру все змащуємо збитим яйцем, щоб начинка гарантовано трималася купи.
рулет з листкового тіста з начинкою - фото крок 6
Звертаємо тісто в красивий щільний рулет, краю акуратно скріплюємо (защівипаем).
рулет з листкового тіста з начинкою - фото крок 7
Викладаємо рулет на деко, застелене пергаментом (швом вниз), змащуємо верх нашого рулету збитим яйцем. Раджу зробити кілька проколів виделкою по поверхні тесту. Відправляємо деко з рулетом в розігріту до 160 градусів духовку на 50 хвилин.

Схожі рецепти