Шоколадні троянди
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування троянд з шоколадною мастики.
Ми часто ламаємо голову над тим, чим би прикрасити торт або пиріг. Шоколадні троянди - це не тільки шалено красиво, це ще і чудово смачно!
- Білої, молочної або чорною шоколадною мастики - 200 грам
1. Дістаньте 200г шоколадної мастики. Розімніть її в руках. Щоб вона стала м'якою і слухняною. Білу мастику обваляйте в цукровій пудрі, молочну або чорну в какао-порошку. Візьміть качалку і розкачати мастику тонким шаром
2. Використовуючи спеціальну різання маленького діаметру або стакан, виріжте кола з листа мастики. Для однієї троянди Вам знадобиться 9 кіл, для бутона – 4-5.
3. Почніть ліплення з центру троянди. Візьміть один з кіл і закрутіть його в циліндр. Візьміть ще один круг і за допомогою пальців надайте одному з країв кола товщину аркуша паперу. Так пелюстка троянди буде виглядати більш делікатним. Повторіть процедуру з іншими пелюстками троянди.
4. Обгорніть перший пелюстка навколо циліндра. Верх пелюстки повинен знаходитися на одному рівні з верхом циліндра. Низ пелюстки приклейте до низу циліндра, злегка натиснувши. Кнопка готова. Якщо ви маєте намір продовжувати, злегка виверніть назовні верхній край пелюстки.
5. Візьміть наступну пелюстку, прикріпіть його до квітки. Край другого пелюстки повинен знаходитися під першим. Край третього пелюстки, відповідно, повинен знаходитися під другим.
6. Прикріпіть решта п'ять пелюсткою, злегка відвертаючи тонкий край пелюстки назовні. В основі троянди збереться багато зайвої мастики. Видаліть її і використовуйте її для ліплення наступних троянд. Залиште троянди при кімнатній температурі на 24 годину, щоб вони підсохли. Коли троянди висохнуть, їх можна зберігає в герметичному контейнері безстроково.