Рецепт Шоколадні троянди фото

Шоколадні троянди
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Какао , Горіхи , Кокосова стружка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка , Страви з начинкою , Рогалики
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування троянд з шоколадною мастики.

Опис приготування:

Ми часто ламаємо голову над тим, чим би прикрасити торт або пиріг. Шоколадні троянди - це не тільки шалено красиво, це ще і чудово смачно!

  • Білої, молочної або чорною шоколадною мастики - 200 грам
шоколадні троянди - фото крок 1
1. Дістаньте 200г шоколадної мастики. Розімніть її в руках. Щоб вона стала м'якою і слухняною. Білу мастику обваляйте в цукровій пудрі, молочну або чорну в какао-порошку. Візьміть качалку і розкачати мастику тонким шаром
шоколадні троянди - фото крок 2
2. Використовуючи спеціальну різання маленького діаметру або стакан, виріжте кола з листа мастики. Для однієї троянди Вам знадобиться 9 кіл, для бутона – 4-5.
шоколадні троянди - фото крок 3
3. Почніть ліплення з центру троянди. Візьміть один з кіл і закрутіть його в циліндр. Візьміть ще один круг і за допомогою пальців надайте одному з країв кола товщину аркуша паперу. Так пелюстка троянди буде виглядати більш делікатним. Повторіть процедуру з іншими пелюстками троянди.
шоколадні троянди - фото крок 4
4. Обгорніть перший пелюстка навколо циліндра. Верх пелюстки повинен знаходитися на одному рівні з верхом циліндра. Низ пелюстки приклейте до низу циліндра, злегка натиснувши. Кнопка готова. Якщо ви маєте намір продовжувати, злегка виверніть назовні верхній край пелюстки.
шоколадні троянди - фото крок 5
5. Візьміть наступну пелюстку, прикріпіть його до квітки. Край другого пелюстки повинен знаходитися під першим. Край третього пелюстки, відповідно, повинен знаходитися під другим.
шоколадні троянди - фото крок 6
6. Прикріпіть решта п'ять пелюсткою, злегка відвертаючи тонкий край пелюстки назовні. В основі троянди збереться багато зайвої мастики. Видаліть її і використовуйте її для ліплення наступних троянд. Залиште троянди при кімнатній температурі на 24 годину, щоб вони підсохли. Коли троянди висохнуть, їх можна зберігає в герметичному контейнері безстроково.

Схожі рецепти