Шарлотка зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Ваша сім'я ставиться до шанувальників такого популярного десерту, як шарлотка? Тоді ще один рецепт, як приготувати шарлотку зі сметаною, обов'язково стане в нагоді. Як завжди: швидко, просто і легко.
Для того, щоб приготувати смачну і поживну шарлотку зі сметаною, краще використовувати сорти кислих яблук. Крем, поєднана з яйцями, цукром і яблуками, здатна творити чудеса. Десерт прекрасно підійде до ранкового чаю, для перекусу в офісі. Шарлотка гармонійно вписується в вечеря, годиться для дружньої вечірки, здатна прикрасити святковий стіл. Від кухаря потрібно зовсім небагато умінь і невеликий проміжок часу.
- Борошно - 1 Склянка
- Яблука - 2 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Розпушувач - 0, 5 штуки(polpaketika)
1. Розбийте яйця і покладіть їх у глибоку миску. Додайте цукор. Добре збийте в круту піну всі інгредієнти за допомогою міксера.
2. Додайте сметану і перемішайте. Введіть потихеньку борошно, розпушувач і акуратно перемішайте. Увімкніть духовку.
3. Очистіть від шкірки яблука і наріжте на невеликі шматочки. Половину готового тіста вилийте на деко. Акуратно розкладіть по тесту яблука.
4. Вилийте тісто зверху яблук. Поставте в духову шафу.
5. Готуйте пиріг при температурі 160 градусів в духовій шафі приблизно однієї години. Перевіряйте готовність дерев'яною паличкою. Коли страва готова, дістаньте пиріг з духовки. Прохолодний. Подавайте до чаю, кава. Стане в нагоді для перекусів. Смачного.