Рецепт Шарлотка з ягодами в мультиварці фото

Шарлотка з ягодами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Шарлотка - звичний і улюблений багатьма пиріг. Однак яблучна начинка може набриднути, тоді потрібно урізноманітнити рецепт. Шарлотка з ягодами в мультиварці - відмінний варіант, до того ж вельми простий.

Опис приготування:

Шарлотка з ягодами в мультиварці в домашніх умовах - це практично безпрограшний варіант випічки. Завдяки рівномірному розподілу температури, тісто ідеально підходить і пропікається. Ягоди можна використовувати абсолютно будь-які, при чому як свіжі, так і заморожені.

1. Отже, для початку необхідно зробити тісто. У глибоку миску вбити яйця і з дрібкою солі збити їх до злегка білуватого відтінку.

2. Поступово додавати цукор, продовжуючи збити. Цукор повинен добре розчинитися.

3. Борошно попередньо краще просіяти. Додавати її варто маленькими порціями, щоб не утворилися грудочки. Тісто має вийде досить густим.

4. У процесі збивання, додати дрібку ваніліну і розпушувач (можна замінити содою). Довести тісто до однорідної консистенції.

5. Чашу мультиварки добре змастити вершковим маслом.

6. Присипати манною крупою, борошном або панірувальними сухарями.

7. Тісто вилити в чашу і розрівняти верх.

8. Викласти свіжі або заморожені ягоди (розморожувати попередньо їх не треба).

9. Включити режим Випічка на 50-65 хвилин, в залежності від потужності.

Зробив, як зробити шарлотку з ягодами в мультиварці не тільки смачною, але і красивою? Після приготування потрібно дати їй охолонути в чаші близько 5-7 хвилин, а потім дістати і викласти на тарілку. Зверху присипати цукровою пудрою або какао, а також при бажанні прикрасити свіжими ягодами.

  • Борошно - 250 грам
  • Цукор - 200-250 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Манка або сухарі - 10 грам
  • Ягоди - 150-200 грам
  • Розпушувач - 11 грам
Шарлотка з ягодами в мультиварці в домашніх умовах - це практично безпрограшний варіант випічки. Завдяки рівномірному розподілу температури, тісто ідеально підходить і пропікається. Ягоди можна використовувати абсолютно будь-які, при чому як свіжі, так і заморожені.

1. Отже, для початку необхідно зробити тісто. У глибоку миску вбити яйця і з дрібкою солі збити їх до злегка білуватого відтінку.

2. Поступово додавати цукор, продовжуючи збити. Цукор повинен добре розчинитися.

3. Борошно попередньо краще просіяти. Додавати її варто маленькими порціями, щоб не утворилися грудочки. Тісто має вийде досить густим.

4. У процесі збивання, додати дрібку ваніліну і розпушувач (можна замінити содою). Довести тісто до однорідної консистенції.

5. Чашу мультиварки добре змастити вершковим маслом.

6. Присипати манною крупою, борошном або панірувальними сухарями.

7. Тісто вилити в чашу і розрівняти верх.

8. Викласти свіжі або заморожені ягоди (розморожувати попередньо їх не треба).

9. Включити режим Випічка на 50-65 хвилин, в залежності від потужності.

Зробив, як зробити шарлотку з ягодами в мультиварці не тільки смачною, але і красивою? Після приготування потрібно дати їй охолонути в чаші близько 5-7 хвилин, а потім дістати і викласти на тарілку. Зверху присипати цукровою пудрою або какао, а також при бажанні прикрасити свіжими ягодами.

Схожі рецепти