Шарлотка з яблуками і родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Є нескінченна різноманітність рецептів всіма улюбленого пирога - шарлотки! Можна, можливо, наприклад, шарлотку приготувати з яблуками і родзинками. Раджу окремо збивати білки і жовтки, так шарлотка буде пишніше.
Шарлотку з яблуками і родзинками після випікання ще теплу потрібно перевернути і акуратно прибрати пергамент, щоб не порушити візерунок яблук. Кількість родзинок додавайте в шарлотку за своїм бажанням, хто любить кладіть довше. Якщо родзинки великий, його краще порізати. Я більше люблю варіант, коли крім родзинок в тісто додається подрібнений мигдаль, приблизно 100 грам. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 6 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки (по бажанню)
- Яблука - 4 штуки (середні)
- Ізюм - 50-100 грам
Жовтки збити з цукром.
Білки збити з дрібкою цукру.
З'єднати білки і жовтки, додати борошно і за бажанням розпушувач. Обережно замісити тісто.
Форму викласти папером і укласти красиво яблука.
На яблука розсипати родзинки.
Решта яблука порізати кубиками.
Частина тесту викладіть у форму, а частина перемішайте з яблуками і іншим родзинками.
Викладіть залишки тіста з яблуком в форму і випікайте при 180 градусах 40 хвилин. Готову шарлотку переверніть.
Смачного!