Шарлотка з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Швидко, смачно і естетично красиво! Саме так, з упевненістю, можна описати цю шарлотку з капустою. Начинка прекрасно поєднується з м'яким тестом. Приготуйте цю чудову шарлотку і ви!
Представляю вам класичний рецепт приготування шарлотки з капустою. Пол кілограма капусти цілком вистачить, щоб приготувати цю чудову шарлотку. З інгредієнтів - нам знадобиться кефір і майонез. Так само борошно, сіль яйця і сода і звичайно ж морква. Пробуйте, готовьте..Только врахуйте, що ця шарлотка з капустою настільки смачна, що можливо доведеться готувати відразу і другу, в якості добавки. Хай щастить!
- Борошно - 200 грам
- Кефір - 150 мілілітрів
- Майонез - 100 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Капуста - 0, 5 кілограма
- Морква - 1 штука
- Оцет - 0, 5 чайних ложки
Змішайте: кефір, соду, майонез, борошно, яйця і сіль. Тісто має вийде як на оладки.
Капусту дрібно наріжте, морква потріть на терку. Підсмажте на сковороді овочі, посоліть і трохи збризніть оцтом. Коли капуста стане м'якою - начинка готова.
Дно форми для запікання застеліть спеціальним папером, трохи присипте борошном. Вилийте частину тесту (менше половини) на дно, розрівняйте.
Рівним шаром викладіть капусту на тісто.
Зверху залийте тестом. Випікати до золотистого кольору в духовці. Приблизно 40 хвилин.
Готово!