Шарлотка з капустою на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка з капустою на кефірі - це універсальний пиріг. Відмінно підійде і на сніданок, і на обід і навіть на вечерю. М'яке і ніжне тісто в поєднанні з соковитою капустяної начинкою - це дуже смачно!
Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування шарлотки з капустою на кефірі. Для приготування, бажано використовувати свіжий кефір. Помітив таку річ: ніж свіже кефір, тим краще підходить шарлотка в духовці. Одного разу пробував готувати з кефіру напою (купив помилково), вийшло не дуже, довелося використовувати багато борошна, та й саме готове тісто вийшло зовсім не така. Удачі в приготуванні!
- Борошно - 250 грам
- Кефір - 0, 25 L
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Капуста - 300 грам
Натріть на тертці капусту. Потім обсмажте на вершковому маслі.
Зробимо тісто. Вилийте в миску кефір.
Додайте соду і перемішайте. В отриману масу вбиваємо два яйця. Перемішуємо.
Додати сіль.
Тепер черга майонезу, знову все змішуємо.
Невеликими порціями додаємо борошно. Ложкою гарненько все замішуємо.
Тісто виходить досить рідким.
Додайте трішки олії.
Форму для запікання змастіть маслом. Влийте половину тіста. На тісто викладіть начинку.
Зверху заливаємо тісто.
Присипте тісто панірувальними сухарями. Відправляємо блюдо в духовку на 40 хвилин, температура 190 градусів.
Готово! Смачного!