Самогон з кукурудзи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 20
Час приготування: 3 дн. 4 г. 0 хв.
Алкоголь не є корисним, особливо в великих кількостях. Але на свята можна дозволити собі трохи, особливо якщо він натуральний. Тому дивіться, як приготувати самогон з кукурудзи.
Опис приготування:
Домашній алкоголь дуже люблять гості. І самогон - не виняток. Напій виходить міцним, і його вистачає зовсім трохи, щоб піднявся настрій. У мене сьогодні настрій прекрасне, оскільки я вже продегустували напій і результат мені шалено сподобався!
- Заголовок зернових - 1, 2 кілограма
- Солод - 200 грам (зелений)
- Дріжджі - 5 грам (сухі)
- Вода - 5 літрів
Воду наливаємо в каструлю і нагріваємо, після засипаємо туди кукурудзяну крупу. Заважаємо, щоб не з'являлися грудки.
Знімаємо з вогню і наполягаємо масу, чекаємо, поки вона повністю охолоне. Після ставимо знову на вогонь і нагріваємо суміш до 60-70 градусів. Робимо вогонь"тихим" і варимо все 1-1.5 немає. Повинна вийти густа рідина.
Перетираємо солод через м'ясорубку або блендер. З'єднуємо з теплою водичкою і дріжджами. Прибираємо в тепло. Після змішуємо кукурудзяну суміш (остигнула) з дріжджовий. Я годую Брегг у teple 3-4 діб. Після чого перегонимо чистий продукт при момощью самогонного апарату.
Розливаємо готовий алкоголь по пляшках або банкам, як вам зручніше. Подаємо в охолодженому вигляді в невеликих кількостях. Гарного настрою!