Самогон на пшеницю
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 11 дн. 2 г. 0 хв.
Якщо ви вже готували раніше алкогольні напої в домашніх умовах, спробуйте ще і цей простий рецепт самогону на пшениці! Виходить дуже ніжний напій з високим градусом, любителі оцінять!
Опис приготування:
Звичайно, я не затята прихильниця спиртного, але одного разу довелося і мені цією справою зайнятися. Так що, якщо вам знадобиться варіант, як приготувати самогон на пшениці, то ось він! Спробуйте, любителі спиртних напоїв точно оцінять чистоту і натуральність продукту, який в підсумку вийде!
- Пшениця - 3 кілограма
- Цукор - 5 кілограм
- Вода - 20 літрів
- Дріжджі сухі - 100 грам
- Ряжанка - 500 грам
1. Заливаємо зерно ледь теплою водою, щоб вона його покривала. Наполягаємо десь два тижні в теплому місці, щоб з'явилися паростки і щоб вони встигли вирости на 1-2 см.
2. Для браги в сорокалітрового каструлю додамо джерельну воду і цукровий розчин (розчинний цукор в окропі, цей сироп і вливаємо). Коли температура води буде 30 градусів, додамо солод з першого кроку і розведені дріжджі. Встановимо зверху гідрозатвор.
3. Коли перестануть з'являтися бульбашки, додамо ряжанку, перемішаємо - і ще трохи настою. Коли процес бродіння завершиться, peregonâem Брегга 2-3 рази, щоб фортеця була нижче 38 градусів.
4. Самогон другий перегонки додатково очищаємо за допомогою фільтра для води і розбавляємо водою, щоб отримати потрібну фортеця (близько 40 градусів). Потім наполягаємо 2 дня в темному місці.
5. От і все! Охолоджуємо і подаємо!