Самогон на пшеницю
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вже готували раніше алкогольні напої в домашніх умовах, спробуйте ще і цей простий рецепт самогону на пшениці! Виходить дуже ніжний напій з високим градусом, любителі оцінять!
Звичайно, я не затята прихильниця спиртного, але одного разу довелося і мені цією справою зайнятися. Так що, якщо вам знадобиться варіант, як приготувати самогон на пшениці, то ось він! Спробуйте, любителі спиртних напоїв точно оцінять чистоту і натуральність продукту, який в підсумку вийде!
- Пшениця - 3 кілограма
- Цукор - 5 кілограм
- Вода - 20 літрів
- Дріжджі сухі - 100 грам
- Ряжанка - 500 грам

1. Заливаємо зерно ледь теплою водою, щоб вона його покривала. Наполягаємо десь два тижні в теплому місці, щоб з'явилися паростки і щоб вони встигли вирости на 1-2 см.

2. Для браги в сорокалітрового каструлю додамо джерельну воду і цукровий розчин (розчинний цукор в окропі, цей сироп і вливаємо). Коли температура води буде 30 градусів, додамо солод з першого кроку і розведені дріжджі. Встановимо зверху гідрозатвор.

3. Коли перестануть з'являтися бульбашки, додамо ряжанку, перемішаємо - і ще трохи настою. Коли процес бродіння завершиться, peregonâem Брегга 2-3 рази, щоб фортеця була нижче 38 градусів.

4. Самогон другий перегонки додатково очищаємо за допомогою фільтра для води і розбавляємо водою, щоб отримати потрібну фортеця (близько 40 градусів). Потім наполягаємо 2 дня в темному місці.

5. От і все! Охолоджуємо і подаємо!