Рецепт Самогон на пшеницю фото

Самогон на пшеницю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 11 дн. 2 г. 0 хв.

Якщо ви вже готували раніше алкогольні напої в домашніх умовах, спробуйте ще і цей простий рецепт самогону на пшениці! Виходить дуже ніжний напій з високим градусом, любителі оцінять!

Опис приготування:

Звичайно, я не затята прихильниця спиртного, але одного разу довелося і мені цією справою зайнятися. Так що, якщо вам знадобиться варіант, як приготувати самогон на пшениці, то ось він! Спробуйте, любителі спиртних напоїв точно оцінять чистоту і натуральність продукту, який в підсумку вийде!

  • Пшениця - 3 кілограма
  • Цукор - 5 кілограм
  • Вода - 20 літрів
  • Дріжджі сухі - 100 грам
  • Ряжанка - 500 грам
самогон на пшеницю - фото крок 1
1. Заливаємо зерно ледь теплою водою, щоб вона його покривала. Наполягаємо десь два тижні в теплому місці, щоб з'явилися паростки і щоб вони встигли вирости на 1-2 см.
самогон на пшеницю - фото крок 2
2. Для браги в сорокалітрового каструлю додамо джерельну воду і цукровий розчин (розчинний цукор в окропі, цей сироп і вливаємо). Коли температура води буде 30 градусів, додамо солод з першого кроку і розведені дріжджі. Встановимо зверху гідрозатвор.
самогон на пшеницю - фото крок 3
3. Коли перестануть з'являтися бульбашки, додамо ряжанку, перемішаємо - і ще трохи настою. Коли процес бродіння завершиться, peregonâem Брегга 2-3 рази, щоб фортеця була нижче 38 градусів.
самогон на пшеницю - фото крок 4
4. Самогон другий перегонки додатково очищаємо за допомогою фільтра для води і розбавляємо водою, щоб отримати потрібну фортеця (близько 40 градусів). Потім наполягаємо 2 дня в темному місці.
самогон на пшеницю - фото крок 5
5. От і все! Охолоджуємо і подаємо!

Схожі рецепти