Салат з тунцем і ананасом
(покроковий рецепт з фото)
Для легкого вечері пропоную вам подивитися, як приготувати салат з тунцем і ананасом. Ми підготуємо свіжий соковитий салатик, а потім доповнимо його апетитним запеченим на грилі тунцем. Дуже вксуно!
Салат виходить в мексиканському стилі. За смаком ви можете додати до овочів зерна консервованої кукурудзи або консервований горошок. Також ідеально сюди підійдуть консервовані качани молодої кукурудзи.
Що стосується стейка тунця, то його ви можете просмажувати, збільшуючи час готування на грилі.
- Ананас - 1 штука
- Стейк тунця - 200 грам
- Вапно - 1 штука
- Паприка солодка - 1 штука
- Петрушка - 1 штука
- Лук червоний - 1 штука
- Перець чилі заелений - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Очистіть ананас від шкірки і підготуйте всі необхідні інгредієнти, вимийте їх і обсушити.
Подрібніть всі овочі і зелень. Перець чилі використовуйте за смаком, мені, наприклад, досить лише невеликого його кількості. Заправте все соком лайма, посоліть за смаком і перемішайте.
Стейк тунця промийте та висушіть, присипте його сіллю і чорним меленим перцем. Дайте постояти хвилин 5, поки розігрійте гриль.
Обсмажте стейки на грилі або сухій сковороді по хвилині на кожній стороні, щоб отримати середню прожарювання.
Я подаю салат на кукурудзяних коржиках. На корж викладаю спочатку овочі, а потім кладу тоненький шматочок тунця.